MSX Vriendenclub Mariënberg

 

Welkom bij de MSXCLUB M-V-M

De M.V.M. is een vereniging die tot doel heeft M.S.X.-gebruikers bij elkaar te brengen en zo het M.S.X. leven in stand te houden. De club bestaat al meer dan 25 jaar.

De M.V.M. houdt elke tweede zaterdag van de maand haar bijeenkomsten in :

Buurtgebouw de Grendel
Wicher Hentostraat 17
7692 AL
Mariënberg

De leden nemen hun eigen computer mee (alleen MSX computers worden toegelaten). Ons clubgebouw is voorzien van een keuken, dus voor een natje en een droogje kun je hier goed terecht.Je kunt er heel gemakkelijk komen. Vanaf het N.S. station moet je rechtsaf en dan is het de tweede straat links.

Het grote voordeel van een club is, dat als je ergens niet uit kunt komen, dan is er altijd wel iemand, die je kan helpen. Je kunt terecht met vragen over alles wat met de M.S.X. te maken heeft. We hebben een heleboel leden die overal vandaan komen. We wisselen informatie uit en doen vaak leuke spelletjes.

Clubdagen zijn er weer:

 

8 Okt, 12 Nov, 10 Dec

 

Een normale clubdag duurt van ’s morgens 10 uur tot ’s middags 4 uur, maar je mag komen wanneer je wilt. Je hoeft niet persé om 10 uur aanwezig te zijn !

Lid worden?

Je hoeft niet direct lid te worden, je mag eerst vrijblijvend rondkijken of het iets voor je is. Ieder jaar in November – December kun je de contributie overmaken via de Bank ; rekeningnr NL40RABO0324991045 t.n.v. MSX club Marienberg te Hardenberg. De contributie bedraagt voor aankomend jaar 25 Euro.

Contact E-mail adres:
msxvriendenclubmarienberg @ gmail.com