Clubdag 14 januari 2017

Dit was alweer de allereerste MSX computerclubdag van het nieuwe jaar. Uiteraard begon deze met allemaal gelukwensen voor het nieuwe jaar ­čÖé . Marco heeft zich uitgeleefd in onze keuken met zijn eigengemaakte Groentesoep en voor de liefhebbers : Balkenbrei. Daarnaast waren er ook de normale etenswaren te koop dus je kon gewoon kiezen wat je wilde.

Vandaag speelden we Time Pilot en dat leverde de volgende scores op : De beste was Ray2day met 18,650 punten. De andere Raymond kwam daarachteraan met 14.250 punten en Maartje was een goede derde met 9950 punten. Dit waren de standen na 10 min. gespeeld te hebben.

Ray2day en Maartje zijn verder lekker bezig geweest met het inspecteren van nog een kast. De volgende maand hebben we weer onze Jaarlijkse Veiling en de club heeft ook nog een paar leuke items gevonden in de kasten. Een paar leuke spel cartridges en een stuk of wat goedwerkende MSX computers. Die worden gewoon te koop aangeboden op de Veiling.

Voor de Beurs in Nijmegen volgende week zaterdag lag er ook nog iets leuks in. Het Bestuur moest nog even vergaderen, dit i.v.m. ons clubgebouw waar we helaas niet op de gebruikelijke 2-de zaterdag in Maart terecht kunnen. We kwamen uit op een alternatief van de derde zaterdag. Het staat inmiddels ook op onze website aangepast. Het is overmacht en je kunt je er alleen maar in schikken en aanpassen.

De dag vloog verder weer voorbij en we maken ons op voor de veiling in Febr. Daar zien we jullie graag terug.

Groeten van Gr├ę, het Bestuur en het Veiling team