MVM Veiling 2017

Gezellige MSX computer VEILING op zaterdag 11 Februari 2017

De MSX computer is een Retro computer, die eind 1984 verschenen is in Nederland. De M.V.M. computerclub is de grootste MSX club in Nederland. De club is heel actief bezig met deze oude MSX computer (de moeder van alle pc’s).

Deze Jaarlijkse Veiling trekt ieder jaar weer vele verzamelaars en gebruikers uit het hele land. Ook mensen die hun oude computer niet willen weggooien vanwege mooie herinneringen nemen de spullen mee om ervoor te zorgen dat de computer op een goede plaats terecht komt.

De verkoop gaat per opbod en is niet bedoeld om de clubkas te spekken. De veiling is meer bedoeld om de hard- en software uit de vorige eeuw te redden van de vuilnisbak. En hier komen de mensen in tientallen op af. Van heinde en ver.
Heeft u overtollig msx-materiaal of bent u op zoek naar koopjes dan is een bezoek aan de club zeker de moeite waard.

De MSX Vriendenclub Mariënberg (M.V.M.) bestaat al 22 jaar en ze organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een clubdag in Buurthuis “De Grendel” aan de Wicher Hentostraat 17 in Mariënberg.
De toegang is altijd GRATIS. Op deze dagen komen alle oude MSX computers weer tevoorschijn en herleven de oude tijden weer.
Vele bezoekers, van jong tot oud, weten dan ook deze plek te vinden.
Deze computerfreaks kunnen maar geen afscheid nemen van hun MSX computers. Zij noemen zich met recht de vriendenclub van de MSX.

De clubdag begint om 10 uur. Vanaf 11 uur kun je je spullen inleveren. Iedereen kan nu rustig de items bekijken. De veiling zelf zal rond 13.00 uur beginnen. De opbrengst is geheel voor de verkoper.

Tot slot is er ook aan de inwendige mens gedacht waardoor het dus niet noodzakelijk is om eigen eten en drinken mee te nemen. De club runt in eigen beheer de keuken en hanteert Retro-prijzen.

De organisatie van deze clubdag is al jaren in handen van Gré Poortman.
Voor meer info kun je mailen naar : gpoortman@caiway.nl of bellen naar 0546-673103