Clubdagdag zaterdag 10 februari 2018

Het was vandaag weer de Jaarlijkse Veilingdag 🙂

Het is nooit te voorspellen hoeveel Gasten er komen en hoeveel items er worden ingeleverd voor de verkoop. Net zoals eerdere jaren viel dat heel erg mee. Er waren 5 gasten aanwezig en ook Eltje en Anke van de MSX club West-Friesland waren gekomen. Gezellig !

Er werden zo’n 80 items voor de verkoop ingeleverd, dat is netjes.
Dank zij alle vrijwilligers verliep alles weer lekker soepel. We waren mooi op tijd klaar met de afhandelingen en daarna kon iedereen nog mooi even zijn of haar ding doen.

In het kleine zaaltje kon men zich lekker uitleven, aangezien de grote zaal de Veilingzaal was. De keukenbrigade had het ook erg druk en zodoende moesten André en ik even naar de naaste Supermarkt om nog wat extra Gehaktballen in te slaan. Die waren ook heel snel op. Al met al was het dus weer een hele geslaagde Veiling.

Er waren wel een paar items die geen MSX waren, maar gelukkig werden die ook voor een redelijke prijs verkocht, alleen niet tijdens de Veiling. Verder vond ik het tof van André en Geesje dat zij een hele lading spullen hadden opgehaald van een oud lid. Het was echt heel veel. Volgens mij hebben ze wel 4 keer heen en weer gereden en Albert moest ook nog een keer rijden, anders kon alles niet eens mee. Hah.

Onze Amsterdammers hadden ook iets aangeleverd gekregen, alleen hadden ze een probleem met het meenemen. Gelukkig was dat ook netjes opgelost, dus ook daarvoor mijn dank !

Tot zover dit verslag en tot de volgende keer

Groeten van Gré