Clubdag verslag zaterdag 14 April 2018

Ik had gehoord dat het niet druk zou worden, velen waren bezig met andere bezigheden. Gelukkig was het best wel een redelijke opkomst.

Frans kwam nog even aanwippen, hij moest in de buurt zijn, dus kwam hij even buurten. Er waren ook nog 2 Gasten uit Kampen,als ze weer komen dan is het waarschijnlijk wel drukker, maar voor nu hebben we ze genoeg  informatie gegeven en ze hebben zich wel vermaakt.

Er lag een lekkere traktatie op de bar, Gé is bijna jarig en dacht aan ons. Bedankt Gé, lekker 🙂 Eindelijk had ik tijd voor mezelf en ik had verschillende computers meegenomen om te testen en eventueel te laten repareren. Dat was inderdaad nodig, Albert was zo vriendelijk om er een nieuw snaartje in te zetten. Uiteraard hebben we die op voorraad, dus
dat was zo gepiept. Verder was Rudi mij behulpzaam en zo kwam
bijna alles goed. Jammer genoeg kon ik de MSX 1 computers niet
testen, daar had ik de juiste kabels niet voor.

Tijdens de laatste veiling hadden we de kast te goed opgeruimd en per ongeluk de goede kabels verkocht. Hah. Ik zal zorgen dat de volgende clubdag de juiste kabels daarvoor aanwezig zijn.

Ons spelcompetitie spel werd gespeeld door Otto en Dennis. We waren iets later dan normaal begonnen en toen waren de meesten al weg. Nou ja, nu konden zij in ieder geval punten scoren ! Na 15 min. had Otto gewonnen. Na een half uur had Otto het spel al uitgespeeld. Het was Magical Tree, dit spel kende Otto vrij goed, hij wist wat de beste weg naar boven was. Hij won een lekkernij en uiteraard 10 Punten !

Zo ging ook deze dag weer rap voorbij. Tot zover dit verslag. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een keer langskomen ? Dat kan altijd, we zijn iedere 2-de zaterdag aanwezig 🙂

Groeten van Gré