Clubdag zaterdag 18 maart 2017

De opkomst was niet zo heel erg hoog,maar dat mocht de pret niet drukken. Gezellig was het wel weer. Raymond van Hoorn liet ons zien hoe je Rambo uit speelt. Leuk om te zien, zeker als je zelf niet zo ver komt.
Top !

Ons spel competitie spel van vandaag was : Pac man

De beste was Ray2day, hij haalde een score van 20.950 punten en won hiermee een lekkernij. Tweede werd Ronnie met 18.950 punten. Derde werd Raymond v/d Meulen met 17.620 punten. Hij kreeg de diskettes voor deze prestatie. Ronnie won een paar Totally Chaos diskettes, altijd leuk om te hebben.

Dit was éénmalig onze clubdag op de derde zaterdag
van de maand. Verder zijn we gewoon iedere 2-de zaterdag in Mariënberg te vinden. Kom gewoon een keertje langs en kijk zelf wat we doen. Iedereen is welkom.

Groeten van Gré