Clubdag Zaterdag 8 April 2017

Het was de verjaardag van Robbert Jan Bruinsma 🙂 Hij had dus voor iedereen een lekkere traktatie. Dat zien we graag. Bedankt R.J. !

We speelden Fruity Frank en Ray2day haalde de hoogste score na 10 minuten.Hij had 3960 punten. Een goede tweede werd Raymond v/d Meulen met 3580 punten. Derdes werd Richard met 3480 punten. Het lag allemaal dicht bij elkaar.

De kinderen van Peter verdienden allebei een Paashaas van chocolade met hun goede score 🙂 De diskettes gingen dit keer naar Richard en verder won hij nog een paar diskettes met een leuk spel erop : Trivial Pursuit.

Iedereen deed zijn ding en zo ging deze dag ook weer
snel voorbij !

Raymond van Hoorn heeft een paar mooie foto’s gemaakt,
die kun je vinden op onze Facebook pagina. Bedankt Raymond !

Tot de volgende keer en de groeten van Gré